Revista BUSINESS Magazin prezintă cartea “Antreprenoriat, drumul de la idei către oportunităţi şi succes în afaceri”

Revista BUSINESS Magazin ofera in parteneriat cu School for Startups Romania, incepand de luni 5 decembrie, cartea Antreprenoriat, drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri semnata de unul dintre cei mai de succes antreprenori si investitori romani, Marius Ghenea.

215 afișări
Imaginea articolului Revista BUSINESS Magazin prezintă cartea “Antreprenoriat, drumul de la idei către oportunităţi şi succes în afaceri”

Revista BUSINESS Magazin prezintă cartea “Antreprenoriat, drumul de la idei către oportunităţi şi succes în afaceri” (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Cartea este un ghid practic pentru cei care vor să pornească o afacere şi răspunde la întrebări precum "Cum să începi o afacere?", "Care sunt sursele de finanţare?", "Care sunt obstacolele pe care le poţi întâmpina?" sau "Cum să găseşti noi pieţe de dezvoltare a business-ului?".

"Informaţiile din carte sunt, cred eu, utile pentru orice antreprenor, dar şi pentru cei care se gândesc să urmeze în viitor această cale sau chiar pentru cei care nu sunt antreprenori, dar sunt implicaţi în orice alt mod în activităţile antreprenoriale din România.

Documentarea pentru cartea Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunităţi şi succes în afaceri a implicat atât cursurile de entrepreneurship pe care le predau la şcoli de business executive cât şi experienţa acumulată în Arena Leilor sau mai recent în School for Startups România dar mai ales experienţa din ultimii aproape 20 ani de activitate antreprenorială personală.", declară autorul cărţii, Marius Ghenea.

Cartea poate fi găsită la chioşcuri în perioada 5 - 18 decembrie împreună cu revista BUSINESS Magazin la preţul de 11.9 lei. Pentru abonatţi revistei cartea este gratuită.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici