Rolls-Royce raportează cele mai bune vânzări din istoria sa. Modelele preferate de clienţi

Rolls-Royce a vândut cele mai multe maşini din istoria sa în 2021, sporind volumele cu 49% de la an la an şi raportând vânzări record pe majoritatea pieţelor.

617 afișări
Imaginea articolului Rolls-Royce raportează cele mai bune vânzări din istoria sa. Modelele preferate de clienţi

Rolls-Royce raportează cele mai bune vânzări din istoria sa

Marca de lux a vândut anul trecut 5586 de maşini la nivel global, cu 1836 mai multe decât în 2020, când pandemia de coronavirus a avut un impact aproape universal asupra producătorilor de maşini şi cu 461 mai multe decât recordul anterior stabilit în 2019 înainte de pandemie.
 
Este cel mai mare volum înregistrat de firma Goodwood de când a fost fondată ca Rolls-Royce Limited în 1906, pe care îl atribuie „vânzărilor record din toate timpurile în majoritatea regiunilor” şi cererii mari pentru fiecare dintre cele cinci modele actuale ale sale, potrivit Autocar.
 
Rolls-Royce a spus că volumele de vânzări realizate în 2021 o fac „liderul incontestabil în segmentul de plus-250.000 euro”.
 
Firma raportează, de asemenea, vânzări constante ale Phantom-ului mai mare şi al lui Cullinan SUV-ul fratelui său şi are comenzi „începând” cu al treilea trimestru al anului 2022. Fabrica sa Goodwood funcţionează la capacitate maximă, pe un model în două schimburi, pentru a onora aceste comenzi. Perioadele actuale de livrare sunt estimate la aproximativ un an.
 
Datele provenite de la Autocar dezvăluie că Cullinan a fost cel mai popular model din Marea Britanie, cu 128 de unităţi vândute, în timp ce firma a vândut 88 Ghosts, 41 Wraiths, 33 Dawns şi 23 Phantoms pe piaţa sa de origine, pentru un total de 313 vânzări.
 
Vânzările de modele Rolls-Royce second-hand sub bannerul Provenance au atins, de asemenea, un nivel ridicat, în timp ce comenzile pentru comisioane la comandă în stilul Phantom Oribe şi Phantom Tempus „rămân la niveluri record”. Rolls-Royce a dezvăluit ciudatul Boat Tail de 20 de milioane de lire sterline în 2021 ca o declaraţie de intenţie pentru divizia sa dedicată Coachbuild, care se aşteaptă să producă un model nou extrem de exclusivist şi complet personalizat la fiecare doi ani.
 
Tot în 2021, Rolls-Royce a oferit primele detalii despre apariţia Spectre coupé, care va avea loc spre sfârşitul anului 2023. Testele de dezvoltare rutieră au început recent, dezvăluind designul final general al coupe-ului complet electric. Până la momentul dezvăluirii sale, Spectre va fi supus mai mult de 1,5 milioane de mile de testare, echivalentul a 400 de ani de utilizare, spune Rolls-Royce.
 
CEO-ul Torsten Müller-Ötvös a calificat cifrele de vânzări din 2021 „foarte încurajatoare în timp ce ne pregătim pentru lansarea istorică a Spectre”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici