Romgaz are 1,8 miliarde lei în depozite bancare şi de trezorerie

Producătorul de gaze şi electricitate Romgaz Mediaş (SNG) dispune de rezerve de 1,8 miliarde de lei în depozite la mai multe bănci şi depozite de trezorerie, a declarat marţi, la ZF Power Summit, directorul general al companiei, Virgil Metea.

267 afișări
Imaginea articolului Romgaz are 1,8 miliarde lei în depozite bancare şi de trezorerie

Romgaz are 1,8 miliarde lei în depozite bancare şi de trezorerie

"Această sumă arată o poziţie financiară foarte bună. Vom folosi aceşti bani la proiecte de explorare mai costisitoare", a afirmat Metea.

Potrivit lui Metea, Romgaz are şanse să crească producţia de gaze, dar este extrem de greu fără o descoperire de rezerve on-shore.

Compania va plăti în acest an peste 100 milioane de lei pe taxa pe stâlp.

Romgaz este controlat de stat, prin Departamentul pentru Energie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici