Romtelecom a redus cu 35% tarifele la cinci abonamente de servicii de telefonie fixă

Romtelecom a redus luni cu 35% tarifele la cinci abonamente de servicii de telefonie fixă, pentru abonaţii care utilizează atât servicii de acces la Internet, cât şi de voce, a declarat luni, într-o conferinţă, directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.

937 afișări
Imaginea articolului Romtelecom a redus cu 35% tarifele la cinci abonamente de servicii de telefonie fixă

Romtelecom a redus cu 35% tarifele la cinci abonamente de servicii de telefonie fixă (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

"Facem toate eforturile posibile pentru a defini cele mai bune oferte şi beneficii prin care putem să îi sprijinim pe clienţii noştri în această perioadă economică dificilă, a cărei presiune este resimţită de noi toţi. De mai mult de trei ani, compania luptă pentru a-şi îmbunătăţi eficienţa şi structura de costuri", a spus Ioannidis.

Abonamentele de voce vor avea, după aplicarea reducerii, tarife cuprinse între 4,5 euro/lună şi 8,8 euro/lună, fără TVA, şi includ sute sau chiar mii de minute în reţelele Romtelecom şi Cosmote şi până la sute de minute către alte destinaţii mobile şi internaţionale.

De asemenea, operatorul a extins la nivel naţional, în privinţa tarifelor, oferta serviciilor de acces în bandă largă la Internet, după ce în martie Romtelecom a anunţat disponibilitatea acestor servicii pentru cel mult 20% din clienţi. Pentru ceilalţi, tarifele erau mai ridicate, în funcţie de poziţia acestora de punctele de acces la reţeaua Romtelecom.

"Compania va prelua cheltuielile care apăreau, în unele cazuri, din furnizarea serviciilor în anumite zone", a spus Ioannidis.

În martie, operatorul a simplificat oferta de servicii de acces de bandă largă la Internet şi a grupat-o în trei pachete - Surf, Play şi Power.

Abonamentul Clicknet Surf, care asigură viteze de descărcare de până la 2Mbps, costă 2,9 euro/lună, fără TVA.

Clicknet Play are un un tarif unic de 4,4 euro/lună, fără TVA, şi va permite viteze de transfer a datelor (download) de până la 50 Mbps, în timp ce abonamentul Power va fi disponibil la un preţ de 5,9 euro/lună, fără TVA, şi va asigura viteze de până la 100 Mbps, în funcţie de condiţiile tehnice disponibile.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici