Sfârşitul acestei săptămâni aduce pensii majorate cu 13.8%

De vineri începe plata pensiilor majorate cu 13.8%, spune premierul Marcel Ciolacu, care susţine că recalcularea din septembrie „va face dreptate pentru milioane de pensionari”.

243 afișări
Imaginea articolului Sfârşitul acestei săptămâni aduce pensii majorate cu 13.8%

Sfârşitul acestei săptămâni aduce pensii majorate cu 13.8%

„Vă mulţumesc pentru efortul de anul trecut, dar vă rog să fim în continuare la fel de responsabili, chiar dacă avem în faţă un an electoral extrem de important. Mi-aş dori să nu promitem nimic din ceea ce nu putem să îndeplinim. Trebuie să continuăm să punem România şi românii pe primul loc în toate deciziile noastre”, spune Marcel Ciolacu.

El precizează că primul angajament din acest an va fi către pensionari.

„De mâine (vineri - n.r.) începe plata pensiilor majorate cu 13,8 %. De asemenea, pentru cei care încasează pensia în card acest lucru se va întâmpla în zilele următoare. Este prima majorare a pensiilor din acest an, urmează recalcularea din septembrie care va face dreptate pentru milioane de pensionari”, încheie premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
pensii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici