Şoferii bogaţi s-au adaptat la gropi. Scorul Hummer - Ferrari: 320 - 100

Mai mult de jumătate dintre maşinile din România sunt Dacii sau Volks-wagen. Potrivit datelor Ministerului de Interne, la sfârşitul anului trecut, dintre cele 4,23 milioane de maşini din România, circa 40% sunt Dacia şi 10% Volkswagen. Clasamentul este completat de mărcile Opel, Daewoo şi Renault, arată "Gândul".

29 afișări
Imaginea articolului Şoferii bogaţi s-au adaptat la gropi. Scorul Hummer - Ferrari: 320 - 100

Şoferii bogaţi s-au adaptat la gropi. Scorul Hummer - Ferrari: 320 - 100 (Imagine: Gândul)

Tendinţa şoferilor de bani gata arată că aceştia se îndreaptă spre maşini mari, puternice, capabile să facă faţă şoselelor pline de gropi care s-ar dovedi fatale maşinilor sport. Aşa se face că peste 320 de Hummeruri gigant se regăsesc în statisticile Direcţiei Regim Permise şi Înmatriculare Vehicule, în timp ce Ferrari, Rolls Royce şi Lamborghini împreună nu pot trece cota 200.

Citeşte mai multe despre maşinile preferate de şoferii bogaţi pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici