Sony va investi 910 milioane euro până în 2012 pentru creşterea producţiei unor senzori de imagine

Grupul nipon Sony a anunţat că va investi 100 de miliarde de yeni (910 milioane de euro) până în 2012 pentru creşterea capacităţii de producţie a unor senzori de imagine destinaţi camerelor foto digitale şi telefoanelor mobile.

23 afișări
Imaginea articolului Sony va investi 910 milioane euro până în 2012 pentru creşterea producţiei unor senzori de imagine

Sony va investi 910 milioane euro până în 2012 pentru creşterea producţiei unor senzori de imagine (Imagine: Mediafax Foto)

Investiţia, prevăzută pentru perioada aprilie 2011- martie 2012, este destinată creşterii producţiei de senzori CMOS la o uzină din Japonia care va fi preluată de Sony de la Toshiba. Fondurile includ cumpărarea fabricii şi modernizarea acesteia.

Sony a anunţat deja, în septembrie, investiţii de 40 de miliarde de yeni (365 de milioane de euro) pentru extinderea unei alte uzine nipone unde sunt produşi senzori CMOS.

Grupul anticipează creşterea cererii în special pe nişa superioară a pieţei telefoanelor mobile inteligente şi aparatelor foto digitale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici