Video Tabără: Agricultorii care nu aplică tehnologia pământului cum trebuie nu mai primesc subvenţii

Agricultorii care nu aplică în mod corespunzător tehnologia de lucru a pământului şi nu cultivă terenul la timp nu vor mai primi subvenţii, a declarat, joi, la conferinţa Mediafax Talks about Agriculture, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără.

708 afișări

"Cine nu mai aplică tehnologia pământului cum trebuie nu mai primeşte subvenţii. Nu poţi să vorbeşti de secetă dacă tu nu ari cum trebuie", a spus Tabără.

El a vorbit despre deficienţele unor fermieri în cultivarea terenurilor, arătând printre altele că producţiile mici nu pot fi puse pe seama secetei.

"Noi acum le dăm subvenţiile la nivelul celui care a lucrat la timp", a adăugat ministrul Agriculturii.

Subvenţiile pe care le primesc agricultorii însumează 176 de euro pentru un hectar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici