Tarom va introduce săptămâna viitoare două curse noi Satu Mare - Bucureşti şi retur

Compania Tarom va introduce, săptămâna viitoare, două curse noi de pe aeroportul din Satu Mare din şi spre Bucureşti, în zilele de luni şi miercuri.

98 afișări
Imaginea articolului Tarom va introduce săptămâna viitoare două curse noi Satu Mare - Bucureşti şi retur

Tarom va introduce săptămâna viitoare două curse noi Satu Mare - Bucureşti şi retur (Imagine: Mediafax Foto)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, a declarat că a avut, marţi, o întâlnire cu doi reprezentanţi ai societăţii Tarom, respectiv managerul de contracte Alexandru Szlivka şi consultantul de vânzări Elena Joiţa-Barbu, pentru a definitiva programul curselor pe Aeroportul Satu Mare.

"Reprezentanţii Tarom au propus un nou program al curselor, care constituie un preambul al programului de iarnă. Începând de lunea viitoare, vor fi introduse două curse noi Bucureşti - Satu Mare şi retur, luni şi miercuri după-amiază. Cursele vor pleca la ora 17.15 din Bucureşti, vor ajunge la Satu Mare la ora 18.30, urmând să se reîntoarcă la Bucureşti la ora 18.50", a spus Mircea Govor.

Acesta a adăugat că a discutat cu reprezentanţii Tarom şi despre posibilitatea introducerii unei legături externe de pe aeroportul din Satu Mare.

Înainte de a lua o decizie, la sfârşitul lunii august sau începutul lunii septembrie, reprezentanţii Tarom se vor întâlni cu reprezentanţii autorităţilor judeţene, ai administraţiilor locale şi ai principalilor operatori de turism pentru a identifica o variantă de cursă externă.

Preţul unui bilet dus-întors pe relaţia Satu Mare - Bucureşti va fi de aproximativ 350 de lei, dacă este cumpărat cu cel puţin două săptămâni înaintea zborului. Dacă este cumpărat cu o zi înainte, biletul poate ajunge până la 1.000 de lei.

Aproximativ cinci sute de persoane folosesc lunar avionul de pe Aeroportul Satu Mare.

În prezent există, cinci curse Tarom de pe Aeroportul Satu Mare, pe relaţia Satu Mare - Bucureşti şi retur, urmând să ajungă la şapte de săptămâna viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici