Taubman: România, "unul dintre secretele cel mai bine ascunse" pentru oportunităţi de investiţii

România este "unul dintre secretele cel mai bine ascunse" în ceea ce priveşte oportunităţile de investiţii, a declarat, la New York, ambasadorul american la Bucureşti, Nicholas Taubman, la lansarea unui turneu de promovare a afacerilor pe piaţa locală.

1 afișare
Imaginea articolului Taubman: România, "unul dintre secretele cel mai bine ascunse" pentru oportunităţi de investiţii

Taubman: România, "unul dintre secretele cel mai bine ascunse" pentru oportunităţi de investiţii

Taubman participă, alături de noul ambasador român la Washington, Adrian Vieriţa, la un turneu de promovare în Statele Unite a oportunităţilor de afaceri în România, organizat de Serviciul Comercial al SUA, prin intermediul American Chamber in Romania (AmCham), transmite corespondentul MEDIAFAX la New York.

Taubman a prezentat România drept "unul dintre secretele cel mai bine ascunse" din punct de vedere al oportunităţilor de investiţii şi, în calitate de om de afaceri, a apreciat că România are cel mai mare potenţial dintre economiile sud-est europene.

El a menţionat exemplul Nokia, care şi-a relocat o capacitate de producţie în Transilvania, proiectul autostrăzii Bechtel, cel mai important de acest fel din Europa, proiectele de investiţii ale companiei Ford la Craiova şi intenţia altei companii importante americane, Emerson Electric, de a dezvolta capacităţi în România, după modelul Nokia.

Organizatorii turneului au apreciat că printre domeniile de investiţii care prezintă un interes deosebit, în prezent sau în viitorul apropiat, se numără cinci proiecte majore de privatizare - Antibiotice Iaşi, Electrica Muntenia, CEC, Poşta Română şi Loteria Naţională.

(Serviciul FOTO al agenţiei MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici