Tesla recheamă în service 3.470 de vehicule Model Y din cauza unor şuruburi slăbite

Tesla a anunţat că recheamă în service 3.470 de vehicule Model Y din Statele Unite ale Americii pentru că este posibil ca şuruburile care fixează cadrele spătarului banchetei din rândul doi să nu fi fost bine strânse, potrivit unui document făcut public sâmbătă, citat de Reuters.

212 afișări
Imaginea articolului Tesla recheamă în service 3.470 de vehicule Model Y din cauza unor şuruburi slăbite

Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) a declarat că un şurub slăbit al cadrului scaunului poate reduce performanţa sistemului de centuri de siguranţă, crescând riscurile de rănire în timpul unui accident.

Tesla a declarat pentru NHTSA că a identificat cinci reclamaţii în garanţie din decembrie care ar putea fi legate de aceste condiţii. Tesla a declarat că nu are cunoştinţă de niciun rănit sau deces care ar putea fi legat de problema rechemării în service a vehiculelor din acest model.

Tesla va inspecta şuruburile care fixează cadrele spătarelor scaunelor de pe partea şoferului şi a pasagerului din al doilea rând la cadrele inferioare ale scaunelor şi, dacă este necesar, le va strânge conform specificaţiilor.

În decembrie, un furnizor Tesla a implementat controale îmbunătăţite ale procesului, împreună cu o formare şi o supraveghere îmbunătăţite pentru a se asigura că şuruburile sunt strânse conform specificaţiilor, a declarat producătorul auto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici