Topul celor mai bune dobânzi la depozite

Românii care sperau că şi anul acesta vor reuşi să scoată câştiguri mari din banii depuşi la bancă, exact ca la începutul lui 2009, vor fi nevoiţi să se mulţumească cu profituri mai mici, potrivit cotidianului "Gândul".

60 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai bune dobânzi la depozite

Topul celor mai bune dobânzi la depozite (Imagine: Gândul)

Bancherii au început să taie din dobânzile la depozite, după ce au găsit o alternativă mai ieftină de finanţare la banii populaţiei, odată cu reducerea de către BNR a dobânzii de politică monetară. Cine preferă moneda naţională nu va obţine în acest moment o dobândă mai mare de 11% pentru o scadenţă de trei luni, ţinând cont de ofertele de economisire ale băncilor prezentate pe site-urile proprii.

Citeşte mai multe despre cele mai bune dobânzi la depozite pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici