Topul celor mai căutate malluri din Bucureşti

Peste 80 de milioane de vizite vor primi anul acesta mallurile din Capitală. În 2008, aceştia au avut parte de cinci noi centre comerciale, ceea ce a făcut ca stocul total de spaţii comerciale să crească cu peste 50% faţă de 2007, arată datele din raportul de piaţă realizat de Colliers International România.

42 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai căutate malluri din Bucureşti

Topul celor mai căutate malluri din Bucureşti

Printre cele mai importante livrări se numără Băneasa Shopping City, Liberty Center şi Fashion House. Anul 2009 a început cu livrarea celei de-a doua faze a proiectului Iris Shopping Center Titan în luna februarie, pentru care se estimează un număr de 10.000 de vizitatori pe zi. De asemenea, mâine va fi deschis vizitatorilor mallul Grand Arena din Berceni ce a necesitat cea mai mare investiţie într-un centru comercial din Capitală de până acum, de 187 de milioane de euro.

Află care este topul celor mai căutate malluri din Bucureşti pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici