Toshiba va lansa televizoare 3D de diagonală mare care nu necesită ochelari speciali

Toshiba va scoate pe piaţă până în luna aprilie a anului viitor televizoare 3D de mari dimensiuni care nu necesită ochelari speciali, a declarat un director executiv al companiei nipone la Consumer Electronics Show (CES), în Las Vegas.

55 afișări
Imaginea articolului Toshiba va lansa televizoare 3D de diagonală mare care nu necesită ochelari speciali

Toshiba va lansa televizoare 3D de diagonală mare care nu necesită ochelari speciali (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Toshiba a lansat deja, în Japonia, versiuni mai mici ale televizorului 3D fără ochelari, cu diagonale de 12 inci şi 20 inci.

Nevoia unor ochelari speciali pentru a putea viziona imagini în trei dimensiuni este considerată principalul obstacol pentru trecerea televizoarelor 3D în rândul produselor de larg consum, însă unii producători de electronice consideră că unghiurile restrictive de vizionare sunt un handicap prea sever pentru tehnologia fără ochelari.

Toshiba va prezenta, la Las Vegas, prototipuri de 56 inci şi 65 inci ai televizorului 3D care nu necesită ochelari. Compania va lansa probabil pe piaţă două modele, cu diagonale de "peste 40 inci, respectiv peste 50 inci", potrivit unui purtător de cuvânt al Toshiba.

Compania vinde şi televizoare 3D convenţionale, care trebuie folosite împreună cu ochelari speciali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici