Toyota România va lansa şase modele noi

Toyota România va lansa, până la sfârşitul anului, şase noi modele, printre care maşina de oraş iQ, noua generaţie a hibridei Prius şi automobilul de familie Verso, potrivit informaţiilor furnizate de către companie, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

13 afișări
Imaginea articolului Toyota România va lansa şase modele noi

Toyota România va lansa şase modele noi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Modelul de clasă mini (A) iQ va fi comercializat din mai, lună în care va ajunge în România şi crossover-ul Urban Cruiser.

Noua generaţie a hibridei Prius şi modelul de familie Verso vor fi introduse pe piaţa românească în iulie. Tot în vară va fi lansată şi o versiune restilizată (facelift) a Sport Utility Vehicle-ului (SUV) compact RAV4.

Cel de-al şaselea model Toyota care va ajunge în România în acest an, cel mai probabil în octombrie, este noua generaţie a Land Cruiser 120.

Preţurile modelelor vor fi comunicate în apropierea momentului lansării.

Până în prezent, în acest an, Toyota a adus în România noua generaţie a maşinii Avensis, precum şi Aygo facelift.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici