Transelectrica: Incendiul nu a afectat activitatea Dispecerului Energetic

Transelectrica, care are un punct de lucru în centrul de birouri Millenium Business Center, afectat de incendiu vineri noapte, precizează că activitatea Dispecerului Energetic Naţional nu a fost afectată, pentru că se află într-o altă clădire, a anunţat sâmbătă compania.

67 afișări
Imaginea articolului Transelectrica: Incendiul nu a afectat activitatea Dispecerului Energetic

Transelectrica: Incendiul nu a afectat activitatea Dispecerului Energetic

"Menţionăm că activitatea Dispecerului Energetic Naţional nu a fost afectată, având în vedere că se desfăşoară în altă clădire. Transelectrica are capacitatea de a funcţiona normal şi de a-şi îndeplini în întregime obligaţiile parteneriale", se arată într-un comunicat al transportatorului de electricitate.

Compania precizează că, în funcţie de măsurile stabilite de autorităţi, se vor evalua pagubele materiale produse de incendiu.

Incendiul izbucnit, vineri noapte, la clădirea de 19 etaje din centrul Capitalei, situată lângă Biserica Armenească, Millenium Business Center, a fost lichidat de către pompieri, după aproape trei ore de luptă cu flăcările, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Millenium Business Center aparţine Fondului de investiţii Deutsche Gesellschaft fur Immobilienfonds (DEGI) - în prezent parte a Aberdeen Property Investors din Scoţia - care a preluat-o în 2007.

În 2007, DEGI, care la acel moment era divizie de investiţii imobiliare a grupului Alianz, a achiziţionat, prin intermediul consultanţilor Eurisko, de la Fondul European Convergence Property Company (ECPC), pentru 110 milioane de euro, trei imobile de birouri din portofoliul firmei britanice Charlemagne Capital - Millennium Business Center, PGV Tower şi Construdava. Charlemagne Capital administra Fondul European Convergence Property Company.

Millenium Business Center a fost evaluată, la momentul tranzacţiei, la 52,6 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici