Transelectrica se împrumută la BEI pentru modernizarea reţelei de transport a energiei

Banca Europeană pentru Investiţii (BEI) ar putea aproba săptămâna viitoare un împrumut de 65 de milioane euro pentru Transelectrica (TEL), a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul general al transportatorului de energie, Adrian Băicuşi.

99 afișări
Imaginea articolului Transelectrica se împrumută la BEI pentru modernizarea reţelei de transport a energiei

Transelectrica se împrumută la BEI pentru modernizarea reţelei de transport a energiei (Imagine: Andreea Balaure/Mediafax Foto)

"Semnalele sunt pozitive", a spus Băicuşi.

Împrumutul este destinat modernizării reţelei de transport a energiei.

Transelectrica a bugetat pentru acest an investiţii de 485 miliaone lei, din care 101 milioane lei vor proveni din taxe de racordare la reţeaua de transport plătite de companii.

Compania este controlată de stat, prin Ministerul Economiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici