Trei noi magazine Mega Image din Bucureşti funcţionează cu program non-stop

Retalierul Mega Image a anunţat miercuri că alte trei magazine din Bucureşti vor funcţiona non-stop, alăturându-se astfel celor două unităţi din Capitală care erau deschise permanent încă de anul trecut.

3483 afișări
Imaginea articolului Trei noi magazine Mega Image din Bucureşti funcţionează cu program non-stop

Trei noi magazine Mega Image din Bucureşti funcţionează cu program non-stop (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele trei magazine care vor funcţiona non-stop sunt Mega Image Lugojana, Mega Image Domenii şi Mega Image Mărăşeşti.

Astfel, alături de cele două magazine, Mega Image Lizeanu şi Mega Image Muncii, care au program non-stop de anul trecut, Mega Image are în prezent un total de cinci magazine cu program non-stop.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 319 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (172), Shop&Go (146), AB COOL FOOD (1).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia şi care operează în prezent pe trei continente

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici