GALERIE FOTO  Turnul din Bucureşti în care un birou se închiriază cu 5.000 de euro/lună şi unde poţi juca golf în pauze

  • Există o locaţie din centrul Bucureştiului în care angajaţii pot merge la lucru, iar în pauzele sau după program se pot relaxa la o partidă de golf.
  • 35 de companii şi-au închiriat deja spaţii în respectiva construcţie, care are 18 etaje şi este întinsă pe o suprafaţă de 3.500 mp.
  • „The One” este primul concept premium de spaţii flexibile de birouri din România şi a fost deschis în urma unei investiţii care depăşeşte 4.000.000 de euro.
3481 afișări
Imaginea articolului Turnul din Bucureşti în care un birou se închiriază cu 5.000 de euro/lună şi unde poţi juca golf în pauze

Vedere din biroul de 5.000 de euro/lună

„The One” nu este chiar pentru oricine. Este socotit un produs premium, destinat companiilor cu bani mulţi şi cu angajaţi pretenţioşi.

Deja, 35 de firme şi-au mutat sediul în „The One”, locaţie aflată pe Calea Floreasca, închiriind spaţii pe o durată de la două luni şi mergând până la 3 ani.

Cel mai scump birou poate fi închiriat cu 5.000 de euro pe lună, având vedere la Lacul Herăstrău. În total, turnul conţine 350 de birouri, iar 95% din suprafaţă a fost deja închiriată.

Există câteva spaţii de destindere. Unul conţine un simulator de golf, sportul bogaţilor. Aparatura a fost instalată la etajul 17 (penultimul), iar între sistemul a costat circa 65.000 de euro.

În incintă se poţi ţine şi conferinţe. Preţul de închiriere pentru o jumătate de zi porneşte de la 500 de euro pentru o sală.

Locaţia deţine business lounge, sky bar cu privelişte panoramică asupra zonei Floreasca, iar acţionari sunt Ionuţ Dumitrescu şi alţi 3 oameni de afaceri din zona real estate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici