Udrea: Am putea să dăm drumul Legii turismului fără facilităţile fiscale

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat că Legea turismului este blocată, întrucât facilităţile fiscale pe care le prevede nu sunt agreate de Ministerul Finanţelor, şi că ar putea apărea fără aceste facilităţi.

40 afișări
Imaginea articolului Udrea: Am putea să dăm drumul Legii turismului fără facilităţile fiscale

Udrea: Am putea să dăm drumul Legii turismului fără facilităţile fiscale (Imagine: Mediafax Foto)

"Suntem blocaţi cu Legea turismului pentru că facilităţile fiscale prevăzute nu sunt agreate de Ministerul Finanţelor Publice. Dacă mai durează, am prefera să o scoatem fără", a spus Elena Udrea.

Ulterior, Udrea a declarat jurnaliştilor că legea ar putea apărea fără facilităţile fiscale pe care le dorea, întrucât există şi alte probleme, "foarte urgente" care trebuie rezolvate.

"Noi, chiar pe drum venind, ne-am gândit să îi dăm drumul, eventual fără acele referiri sau fără acele măsuri legate de fiscalitate şi să încercăm să rezolvăm alte probleme prin această lege, alte probleme foarte urgente şi ele", a arătat ministrul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici