Udrea vede "luminiţa de la capătul tunelului" în turism

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat sâmbătă, la Mamaia, că în acest an vede "luminiţa de la capătul tunelului" prin care trece turismul românesc.

24 afișări
Imaginea articolului Udrea vede "luminiţa de la capătul tunelului" în turism

Udrea vede "luminiţa de la capătul tunelului" în turism (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Până acum a trebuit să ne luptăm cu efectele crizei economice, chiar dacă în anul 2010 am avut o creştere cu 5,8% a numărului de turişti. Acest lucru ne dă speranţa că în anul 2011 va fi şi mai bine şi ne facem să vedem luminiţa de la capătul tunelului prin care turismul românesc este obligat să treacă", a spus Udrea la Forumul Naţional al Turismului.

Ea a adăugat că ministerul pe care îl conduce va promova campaniile din domeniu, precum cea de înscrieri timpurii.

"Avem suficiente motive de optimism în 2011, dar optimismul meu nu este exuberant, pentru că am văzut cât de greu este să fii susţinut de parteneri la nivel naţional, dar nu-mi pierd speranţa", a afirmat Udrea.

Ea a mai spus că parteneriatele semnate cu grupul german TUI şi cu alţi turoperatori din afara României o fac să spere că în acest an va creşte şi numărul turiştilor străini pe litoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici