UiPath raportează rezultatele primului trimestru, veniturile cresc cu 65%

Startup-ul iPath, cu origini româneşti, în prezent listat la bursa din New York, furnizor de software de automatizare a activităţilor, a anunţat venituri cu 65% mai mari în primul trimestru al anului, la 186,2 milioane dolari, şi venituri anuale recurente (ARR) de 653 mil. dolari, creştere 64%.

104 afișări
Imaginea articolului UiPath raportează rezultatele primului trimestru, veniturile cresc cu 65%

UiPath raportează rezultatele primului trimestru, veniturile cresc cu 65%

„Am avut un început excepţional de puternic pentru anul fiscal 2022, ARR în primul trimestru crescând cu 64% de la an la an, la 653 milioane dolari, o dovadă a poziţiei noastre de lider în automatizarea software-ului pentru întreprinderi”, a comentat Daniel Dines, co-fondator şi director executiv UiPath Ofiţer.

Ashim Gupta, director financiar UiPath, spune că firma a avut o creştere rapidă şi acum are peste 8.500 de clienţi în întreaga lume, inclusiv 1.105 clienţi cu ARR de 100.000 dolari sau mai mult şi 104 clienţi cu ARR de 1 milion de dolari sau mai mult.

ARR este un indicator care folosit de furnizorii de SaaS - software as a service - care reprezintă veniturile la care se aşteaptă companiile din subscripţii.

UiPath şi-a finalizat oferta publică iniţială (IPO), fiind listată la NYSE sub simbolul „PATH”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici