Un mare investitor: Bitcoin va atinge 150.000 de dolari. Calendarul creşterii în viziunea sa

Managerul fondului de hedging Mark Yusko prezice că bitcoin va creşte de peste două ori în acest an, ajungând la 150.000 de dolari.

5642 afișări
Imaginea articolului Un mare investitor: Bitcoin va atinge 150.000 de dolari. Calendarul creşterii în viziunea sa

Un mare investitor: Bitcoin va atinge 150.000 de dolari. Calendarul creşterii în viziunea sa

Yusko crede că investitorii ar trebui să aibă cel puţin 1% până la 3% alocaţi bitcoin în portofoliile lor. 
 
"Bitcoin este regele. Este tokenul dominant. Este o formă mai bună de aur", a spus el pentru CNBC
 
Bitcoin a crescut cu aproximativ 159% în ultimul an. A depăşit nivelul de 73.000 de dolari la începutul lunii martie, dar se tranzacţiona în jurul valorii de 70.100 sâmbătă.
 
"Intervine legea numerelor mari. Cred că poate creşte de 10 ori de aici cu uşurinţă în următorul deceniu", a adăugat Yusko.
 
El a enumerat printre factorii ce vor duce la creştere ETF-urile bitcoin, care au fost lansate în ianuarie. Yusko se aşteaptă ca înjumătăţirea recompensei pentru minatul bitcoin să ducă la un şoc al ofertei, ceea ce va duce la o altă rundă de creşteri majore pentru criptomonedă.
 
Înjumătăţirea, care reduce la jumătate recompensa pentru mineritul bitcoin pentru a limita oferta, este aşteptată la sfârşitul lunii aprilie.
 
"Mişcarea cea mare are loc după reducerea la jumătate", a declarat Yusko. "Începe să devină mai ... parabolică spre sfârşitul anului. Şi, din punct de vedere istoric, la aproximativ nouă luni după înjumătăţire, deci undeva spre Ziua Recunoştinţei, Crăciun, vedem vârful de preţ înainte de următoarea piaţă bear ( perioadă de scădere)".
 
Yusko este cunoscut pentru investiţiile în  bitcoin, ethereum, aur, Coinbase şi Nvidia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici