Un nou recensământ agricol, în intervalul decembrie 2010-ianuarie 2011

România va efectua, în intervalul 2 decembrie 2010-31 ianuarie 2011, un nou recensământ general agricol, prin reactualizarea datelor privind suprafeţele agricole existente, efectivele de animale, sistemele de irigaţii, numărul producătorilor agricoli şi nivelul de dotare a fermelor.

35 afișări
Imaginea articolului Un nou recensământ agricol, în intervalul decembrie 2010-ianuarie 2011

Un nou recensământ agricol, în intervalul decembrie 2010-ianuarie 2011

Conform normelor Uniunii Europene în domeniul statistic, fiecare stat membru trebuie să efectueze un recensământ general agricol o dată la zece ani.

La recensământul general agricol sunt înregistrate toate unităţile agricole, indiferent de tipul de proprietate şi forma de organizare.

Informaţiile obţinute prin efectuarea recensământului vor permite, ulterior, elaborarea de noi reglementari în politicile guvernamentale în domeniul dezvoltării rurale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici