Una dintre cele mai înalte clădiri din vestul Europei se va transforma în hotel

Una dintre cele mai înalte clădiri din vestul Europei şi-a schimbat proprietarul şi se va transforma în hotel. Este vorba despre Turnul BT din Londra care a fost cumpărat de o companie cu afaceri în domeniul hotelier. Valoarea tranzacţiei este de 275 de milioane de lire sterline, potrivit Sky News.

661 afișări
Imaginea articolului Una dintre cele mai înalte clădiri din vestul Europei se va transforma în hotel

Foto: Turnul BT din Londra

Compania BT Group a dezvăluit miercuri că a fost de acord să vândă turnul de 177 de metri înălţime pentru suma de 275 de milioane de lire sterline. Cumpărătorul este MCR Hotels.

Compania de telecomunicaţii a explicat că a luat decizia deoarece serviciile digitale au făcut ca turnul să-şi piardă din importanţă. Noul proprietar intenţionează să-l transforme în hotel. Totuşi, transformarea va ţine foarte mulţi ani deoarece BT are nevoie de timp ca să-şi strângă echipamentele.

De asemenea, transformarea clădirii în hotel presupune lucrări de amploare atât în interior, cât şi la exterior. Modificarea va fi făcută după consultarea comunităţii deoarece clădirea reprezintă un reper.

La inaugurare, în 1965, BT Tower a fost cea mai înaltă structură din Londra. La acest capitol a fost depăşit de Turnul NatWest în 1980.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici