Unde şi la ce preţuri mai sunt apartamente noi de vânzare. Care sunt reducerile faţă de boom

Stocul de locuinţe noi disponibile în Bucureşti a început să scadă, pe fondul numărului mic de apartamente livrate în ultimii doi ani şi al scăderii preţurilor. În şapte din nouă proiecte rezidenţiale din Bucureşti preţurile solicitate sunt sub 1.000 de euro/mp.

369 afișări
Imaginea articolului Unde şi la ce preţuri mai sunt apartamente noi de vânzare. Care sunt reducerile faţă de boom

Unde şi la ce preţuri mai sunt apartamente noi de vânzare. Care sunt reducerile faţă de boom (Imagine: Mediafax Foto)

Preţurile apartamentelor noi din Bucureşti au scăzut în cele mai multe cazuri sub nivelul de 1.000 de euro/metrul pătrat construit, dar nu mai jos de 800 de euro/metrul pătrat, în condiţiile în care acesta este nivelul la care se vând şi cele mai multe apartamente vechi din oraş, iar dezvoltatorii nu s-au aruncat să construiască apartamente la "costuri de criză".

Citeşte mai multe despre apartamentele din Bucureşti pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici