Urmează o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis

Ministerul Finanţelor se pregăteşte să lanseze o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis adresată micilor investitori pentru care cel mai probabil subscrierile vor începe săptămâna viitoare şi se vor încheia la jumătatea lunii decembrie, potrivit informaţiilor ZF. Listarea la Bursa de Valori Bucureşti este programată cu câteva zile înainte de Crăciun.

4291 afișări
Imaginea articolului Urmează o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis

Urmează o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis

Şi de data aceasta, ca şi la precedentele ediţii, Mi­nis­te­rul Finanţelor vrea să păstreze denominarea în mo­ne­dă naţională şi în euro şi să îi recompenseze cu un pre­mium faţă de dobânda clasică pe donatorii de sânge. Cât despre maturităţi, cel mai probabil acestea vor ră­mâne la fel ca la precedenta emisiune din septembrie, când statul român a atras 535 mil. lei şi 191 mil. euro la dobânzi de până la 7,25% în lei pe an şi până la 5,3% în euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici