Uzina Dacia a majorat cadenţa de producţie, la 1.366 de vehicule pe zi

Uzina Dacia de la Mioveni majorat uşor cadenţa de fabricaţie, cu 20 de unităţi pe zi, de la 1.346 la 1.366 de vehicule, dintre care 260 sunt modelul Duster, a anunţat miercuri compania auto.

29 afișări
Imaginea articolului Uzina Dacia a majorat cadenţa de producţie, la 1.366 de vehicule pe zi

Uzina Dacia a majorat cadenţa de producţie, la 1.366 de vehicule pe zi

De asemenea, conducerea Automobile Dacia a decis că în luna aprilie activitatea de producţie va include şi trei zile de sâmbătă.

"Creşterea cadenţei şi prezenţa salariaţilor la lucru în zilele de sâmbătă sunt rezultatul intrării în fabricaţie a celui de-al şaselea model al mărcii, Dacia Duster", se arată într-un comunicat al constructorului.

Joi, 15 aprilie, va începe "Operaţiunea Porţi Deschise" în toată reţeaua autorizată Dacia.

Modelul Dacia Duster a fost lansat la începutul lunii martie, şi poate fi achiziţionat în România la preţuri pentru variantele de bază cuprinse între 10.500 de euro şi 15.600 de euro, cu TVA inclus, în funcţie de versiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici