Vei plăti mai puţin la curent. Ministrul Economiei anticipează o scădere a preţului la energie cu cel puţin 2%

  • Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care va determina scăderea preţului la energie
  • Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Sunt optimist că vom avea o scădere de cel puţin 1-2%
  • Scăderea ar putea fi posibilă în a doua jumătate a anului 2020
1230 afișări
Imaginea articolului  Vei plăti mai puţin la curent. Ministrul Economiei anticipează o scădere a preţului la energie cu cel puţin 2%

Vei plăti mai puţin la curent. Ministrul Economiei anticipează o scădere a preţului la energie cu cel puţin 2%

Veşti bune pentru români. Ministrul Economiei Virgil Popescu anunţă scăderi la preţul energiei electrice. Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care dă posibilitatea reglementării preţului la energie, astfel încât e posibil să plăteşti cu cel puţin 1-2% mai puţin.

”Creem posibilitatea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie Electrică de a putea reglementa începând cu a doua perioadă a anului, 1 iulie 2020, până la 31 decembrie 2020, îi creem această posibilitatea să reglementeze preţul astfel încât acesta să scadă”, a spus Virgil Popescu, minsitrul Economiei.

”Eu sunt foarte optimist că vom avea o scădere de preţ de cel puţin 1-2 % pe tarifele reglementate . În cadrul şedinţei de Guvern de astăzi au fost adoptată şi prelungirea şomajului tehnic până la 1 iunie, precum şi alte măsuri referitoare la gestionarea stării de alertă”, a spus acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici