Veolia a primit în concesiune serviciile de apă şi canalizare din Otopeni

Compania Veolia Apa Servicii, divizie a companiei franceze Veolia Eau, a câştigat licitaţia organizată de Consilul Local Otopeni pentru concesionarea serviciilor de alimentare cu apǎ şi de canalizare din oraş, pentru o perioadă de 25 de ani.

12 afișări

Printre atribuţiile firmei, stabilite în contractul de concesiune, se numără operarea performantǎ a sistemelor de alimentare cu apǎ şi de canalizare, realizarea de investiţii pentru reabilitarea şi modernizarea sistemului şi facturarea serviciilor prestate conform prevederilor legale la un tarif acceptabil pentru populaţie, fǎrǎ depǎşirea pragului de suportabilitate.

Veolia Eau, divizia Apă a Veolia Environnement, deserveşte 108 milioane de persoane din întreaga lume şi a realizat anul trecut o cifră de afacerid de peste zece miliarde euro.

Compania deţine 83,7% din capitalul companiei Apa Nova Bucureşti, care a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 100,1 milioane euro, în creştere cu 27,35%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici