Viitorii clienţi persoane fizice ai Romtelecom vor primi o asigurare pentru şomaj

Viitorii clienţi persoane fizice ai Romtelecom care vor activa oricare din serviciile operatorului pe segmentele voce, Internet sau televiziune digitală vor primi, gratuit, o asigurare de şomaj, care va acoperi tariful abonamentului pe o perioadă de şase luni în cazul pierderii locului de muncă.

24 afișări
Imaginea articolului Viitorii clienţi persoane fizice ai Romtelecom vor primi o asigurare pentru şomaj

Viitorii clienţi persoane fizice ai Romtelecom vor primi o asigurare pentru şomaj (Imagine: Andrei Michailov/Mediafax Foto)

Poliţa va fi emisă de Astra Asigurări.

"Această asigurare oferă, de asemenea, acoperire la deces şi invaliditate din orice cauză şi are valabilitate de un an de la activarea acesteia", se arată într-un comunicat al Romtelecom remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Pentru a beneficia de acoperirea oferită de asigurare, clientul trebuie să prezinte reprezentanţilor Astra dovada scrisă emisă de Oficiul de Şomaj din sectorul sau judeţul în care domiciliază, se mai spune în comunicat.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telecomunicaţii fixe, cu 2,808 milioane de linii în administrare, în scădere cu 5,6% faţă de septembrie 2008.

Astra este unul dintre primii cinci asigurători locali, cu afaceri de 649,93 milioane de lei în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici