Vladimir Putin le-a spus antreprenorilor: Rusia nu va ajunge ca URSS / Mesaj pentru „colonii”

Preşedintele Rusiei le-a vorbit astăzi tinerilor antreprenori.

35603 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin le-a spus antreprenorilor: Rusia nu va ajunge ca URSS / Mesaj pentru „colonii”

Vladimir Putin le-a spus antreprenorilor: Rusia nu va ajunge ca URSS / Mesaj pentru „colonii”

Rusia „nu va cădea în aceeaşi capcană ca URSS, economia ei va rămâne deschisă”, a psus Vladimir Putin, când a vorbit cu tinerii antreprenori ruşi. Adăugând că provocarea cu care se confruntă ţara astăzi este „să se întoarcă şi să se consolideze. Rusia nu poate fi înconjurată de un gard”.

Şeful Rusiei a întărit: „Lumea se schimbă şi se schimbă rapid”. Iar în această nouă realitate „nu există state intermediare, ci doar state suverane sau state coloniale”, după cum a raportat agenţia Tass.

„Coloniile” nu au nicio şansă să supravieţuiască în lupta geopolitică. „Dacă o ţară sau un grup de ţări nu sunt în măsură să ia decizii suverane, sunt deja colonii într-o anumită măsură şi coloniile nu au perspective istorice, posibilitatea de a supravieţui într-o luptă geopolitică atât de dură”, a spus preşedintele rus, nedorind numirea anumitor ţări „pentru a nu jigni pe nimeni”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici