Volvo recheamă 26.000 de autovehicule pentru schimbarea unui program electronic

Constructorul auto Volvo recheamă 26.000 de autovehicule, vândute în toată lumea, pentru schimbarea unui program electronic care cauzează oprirea motorului, a anunţat, miercuri, compania suedeză.

33 afișări
Imaginea articolului Volvo recheamă 26.000 de autovehicule pentru schimbarea unui program electronic

Volvo recheamă 26.000 de autovehicule pentru schimbarea unui program electronic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este vorba de un modul electronic, care în anumite circumstanţe nu funcţionează cum ar trebui. Motorul nu porneşte sau se opreşte după câteva sute de metri", a explicat un purtător de cuvânt al Volvo.

Modelele vizate sunt S80, V70, XC60, XC70 şi S80L (vândut în exclusivitate în China), fabricate în perioada 2008-2010.

Toţi clienţii Volvo afectaţi vor primi o scrisoare prin care vor fi invitaţi să viziteze un dealer Volvo pentru a schimba programul electronic.

Din cele 26.000 de autovehicule afectate, 12.000 au fost vândute în SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici