Vosganian: Guvernul majorează luni salariul minim pe economie

Guvernul va majora, în şedinţa de luni, 12 noiembrie, salariul minim pe economie, a declarat ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, fără să precizeze nivelul creşterii.

1 afișare
Imaginea articolului Vosganian: Guvernul majorează luni salariul minim pe economie

Vosganian: Guvernul majorează luni salariul minim pe economie

Vosganian a făcut această declaraţie înainte de o conferinţă privind asigurarea calităţii în învăţământul profesional şi tehnic, organizată, luni, în Bucureşti, la care va participa.

Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a declarat, săptămâna trecută, că formula finală a Guvernului privind salariul minim pe economie va fi prezentată luni, după şedinţa de Guvern, fiind mai apropiată de oferta maximală a patronatelor decât de cererea minimală a sindicatelor.

Potrivit lui Păcuraru, sindicatele solicită un salariu minim de 550-700 de lei, iar propunerea patronatelor este de 480 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici