Whirpool a vândut, timp de 11 ani, uscătoare care au cauzat incendii. Vicepreşedintele companiei: Ne prezentăm scuze

Whirlpool retrage de pe piaţa britanică toate uscătoarele care au cauzat incendii, la aproape patru ani după ce şi-a alertat clienţii în vederea problemelor de siguranţă avute de acestea, scrie BBC.

16224 afișări
Imaginea articolului Whirpool a vândut, timp de 11 ani, uscătoare care au cauzat incendii. Vicepreşedintele companiei: Ne prezentăm scuze

Whirpool a vândut uscătoare periculoase timp de 11 ani în Marea Britanie

Jeff Noel, vicepreşedintele companiei, a apărat decizia firmei de a nu retrage produsele imediat ce au apărut primele probleme. În majoritatea cazurilor inginerii au intervenit „cu promptitudine”, luând măsuri de siguranţă. Inginerii au găsit soluţii pentru maşini defecte, însă Noel a realizat că acum este nevoie să mărească eforturile. „Ne prezentăm scuze pentru dificultăţile create clienţilor noştri”, a declarat acesta.

Mai mult de 5 milioane de maşini au fost vândute în Marea Britanie, sub mărci precum Hotpoint, Indesit, Creda, Swan şi Proline, între aprilie 2004 şi septembrie 2015, precizează BBC.

Clienţii care întâmpină probleme cu uscătoarele lor pot să fie despăgubiţi prin înlocuirea produselor fără alte cheltuieli, pot opta pentru înlocuirea pieselor problematice, un discount la un model mai nou sau o despăgubire fianciară de până la 150 de lire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici