COMENTARIU Lelia Munteanu: Alertă maximă: şi maimuţa poate cădea din copac!

Guvernul Molimei – un guvern de vitrină.

1480 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Alertă maximă: şi maimuţa poate cădea din copac!

COMENTARIU Lelia Munteanu: Alertă maximă: şi maimuţa poate cădea din copac!

Pentru că nu şi-a găsit timp s-o dea din 15 mai, Orban (Ludovicul) a dat-o astăzi. Maximă.  „Alertă maximă”. Ştie şi Preşedintele, care o anunţase potrivită?
 
Cu o zi înaintea expirării stării de urgenţă, a avut grijă să se instaleze în fruntea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, „pentru a-i întări autoritatea”. A întărit-o de nu s-a văzut.
 
Câtă vreme nu există Opoziţie, Guvernul Molimei îşi permite să fie un guvern de vitrină, în care miniştrii se înghesuie, se îmbrâncesc, se ridică pe vârfuri să fie văzuţi de alegători.
 
Maimuţăreală şi mascaradă (cu măştile purtate anapoda).
 
Ca să nu-i ia faţa Marcel Vela (tătânele ordonanţelor militare prezentate la ceas de seară cu efuziuni liricoide), premierul şi-a tras şi un departament de Omagii, condus consilierul său personal, unul Virgil Guduran, pe care l-a scos la produs pe toate televiziunile).
 
Ce ar trebui să alerteze Ludovicul, cu adevărat şi la maximum, e adevărul ştiinţific dovedit că şi maimuţa poate cădea din copac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici