COMENTARIU Lelia Munteanu | Apel către SPP: mai lăsaţi ayahoaştele şi păziţi-l pe Cîţu!

Guvernul Facebook - din nou în pericol.

1946 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu | Apel către SPP: mai lăsaţi ayahoaştele şi păziţi-l pe Cîţu!

COMENTARIU Lelia Munteanu: Apel către SPP: mai lăsaţi ayahoaştele şi păziţi-l pe Cîţu!

Îl înţeleg perfect pe ministrul Cîţu. Şi eu cred că mă urmăreşte comitetul Pulitzer (şi nu vă gândiţi că sufăr de obsesii sexuale).

Ştiu şi cum e când mania persecuţiei se întâlneşte cu mania grandorii.

Ghinionul ministrului Finanţelor e că are timp liber. Se duce la restaurant, trece pe la frizer (atenţie, se poartă şuviţele: blond-căpşună, şaten-scorţişoară, portocaliu-neon). 

Când celălalt finanţist nevricos, Orlando, mărturisea în prime time că i-a băgat Statul Paralel microfoane în chiloţi, l-am compătimit sincer.

Când Dragnea povestea că e urmărit de patru asasini plătiţi, am ştiut că sfârşitul lui politic se apropie. 

Cu Florin Cîţu treaba e mai serioasă. Îl urmăresc ruşii şi feicniuşii. Ruşii  - ca să-i fure patentul de buget, feicniuşii - să-l compromiţă.

Fac pe această cale un apel la SPP (paza şi protecţia demnitarilor) să lase ayahoaştele şi să-l pună pe Cîţu la adăpost. E cel mai important ministru, şeful banilor. Dacă trece moţiunea de cenzură, pesediştii n-au scrupule, sunt în stare să-i spargă puşculiţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici