COMENTARIU Lelia Munteanu. Când liberalilor le trec prin faţa ochilor toţi Brătienii

Doamna Violeta Alexandru (astăzi în echipa necâştigătoare Orban) e una dintre figurile iconice ale finalului celor 146 de ani de liberalism românesc (foto).

1483 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Când liberalilor le trec prin faţa ochilor toţi Brătienii

COMENTARIU Lelia Munteanu. Când liberalilor le trec prin faţa ochilor toţi Brătienii

Astăzi, când PNL e cuprins de frisoane politice mai să dea colţul istoriei, înţelegi de ce îi trec prin faţa ochilor toţi Brătienii şi de ce doamna Alexandru a rostit, la căpătâiul partidului, acest minunat necrolog injurios: „Noi suntem liberali, noi suntem oameni civilizaţi, noi suntem oameni respectuoşi, noi suntem oameni care ne concentrăm pe treabă nu pe aruncat tot felul de jigniri instituţiei preşedintelui PNL. Dacă noi nu ne respectăm între noi, dacă noi nu ştim să fim civilizaţi, dacă noi avem timp să ne aruncăm la televizor şi să mergem pe micile ecrane de nu mai ai loc de noi în loc să facem treabă, să nu ne mirăm (...)”.

O singură observaţie: ecranele nu mai sunt de mult mici.

În rest, ca în anecdotă:

- Alo! Sunteţi Şcoala de Balet şi Bune Maniere?

- Ia mai dă-te-n...! Suntem doar Şcoala de Bune Maniere!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici