COMENTARIU Lelia Munteanu. Ciucă: de la Statul Major la statul minor

4600 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Ciucă: de la Statul Major la statul minor

COMENTARIU Lelia Munteanu. Ciucă: de la Statul Major la statul minor

Pe epava numită România, un general în rezervă din Trupele de uscat a fost desemnat premier şi trimis în teatrul de operaţii al formării unei majorităţi parlamentare.
 
Aruncat cinci zile în luptă fără mandat şi sabotat de soldaţi neinstruiţi din propriul regiment politic, generalul a urcat astăzi, la adăpostul înserării, dealul Cotrocenilor pentru întăriri.  
 
I s-a pus în mână un „mandat flexibil” şi a fost retrimis pe frontul negocierilor cu crizatorii şi cu ciumaţii roşii.   
 
Cât de măreţ sună acum cuvintele lui din iunie 2018: „Consider atât de sfântă onoarea şi demnitatea de a fi fost şeful Statului Major al Apărării încât, indiferent de ceea ce mi s-ar propune, nu voi face altceva (...). Nu voi face politică”. 
 
Nici nu face politică. Execută ordinele Preşedintelui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici