COMENTARIU Lelia Munteanu: Cum să ajungi în Nirvana peste rând

Aud că s-a dat împrăştierea. Scapă cine poate.

316 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Cum să ajungi în Nirvana peste rând

COMENTARIU Lelia Muntenau: Cum să ajungi în Nirvana peste rând

Aflu că sfârşitul lumii pică de Ziua Îndrăgostiţilor. Acu-i de ei: „Te iubesc pân’ la sfârşitul lumii“. Fiţi mai atenţi la ce vă doriţi, că uite se împlineşte şi suferim cu toţii.

Ce să fac mai întâi? Să-mi mai iau vitaminele sau să trec la zen-budism? Că - dacă m-agăţ de „Marele Vehicol“ - ajung în Nirvana. Adică unde trebuie! Şi înaintea altora.

Mă gândesc însă: n-o putem aranja cumva? Să le dăm şi noi o atenţie, o  ceva la ăia care vor să dea cu nucleara. Măcar pe noi să ne mai amâne un pic. Să ne lase mai la urmă, să ia alte ţări în faţă. N-am aflat nici măcar cine câştigă alegerile din 2024. Ne pot obliga să murim nelămuriţi?

Ce ghinionu’ dracului să se-ntâmple tocmai acum!… Nu s-ar putea, totuşi, să căpătăm o păsuire? Măcar câteva luni acolo, până apucă să se mai largească gaura aia neagră, că atunci când vom da toţi năvală mi-e că se rupe şi se deşiră tot universu’ ca un macrameu…
Bine că am apucat să-mi pun ochelarii de eclipsă, dacă tot am dat bani pe ei.

… Mamă, ultimul meu gând se îndreaptă spre tine: mai ţii minte tava aia cu cremşnit, care a dispărut peste noapte şi ţi-am zis c-a mâncat-o câinele? Mamă, ştiu că tu poţi ierta orice, de-aia îţi mărturisesc astăzi, cu lacrimi în ochi: noi n-avem câine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici