COMENTARIU Lelia Munteanu: Dai sau tai, vremea guvernării trece

Până la virgulă, sună ca un proverb malgaş.

792 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Dai sau tai, vremea guvernării trece

Dai sau tai, vremea guvernării trece

„Este un populism ieftin al PSD”, zice Premierul despre iniţiativa de dublare a alocaţiilor pentru copii. Ba e un populism foarte scump. Însă l-a practicat frenetic şi PNL, cât a fost în Opoziţie.

Cu reducerea TVA, propusă de un parlamentar liberal şi semnată de alţii patru, e aceeaşi poveste. PSD n-a făcut decât, cu cinism, să le-o bage pe gât acum, când au ajuns la Putere.

Pesediştii au dat ca la balamuc, fără să se uite, şi au pierdut guvernarea.

Liberalii vor fi obligaţi să taie de undeva ca să-şi închidă Bugetul pe 2020. De oriunde ar tăia, îi paşte pierderea guvernării.

În absenţa unui Proiect de Ţară, România e ca o hidrobicicletă cu cârma ruptă, pe care unii mai mişcă din pedale îndreptându-se nicăieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici