COMENTARIU Lelia Munteanu: Despre ce vorbeşte Preşedintele cu atâta patos? Despre nimic

Am crezut că descinde în şedinţa de guvern să numere elefanţi. M-am înşelat, ca de obicei.

1799 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Despre ce vorbeşte Preşedintele cu atâta patos? Despre nimic

Acţiunea a figurat în agenda prezidenţială ca „Participare la şedinţa de Guvern privind asumarea Proiectului <România Educată>".

I-a informat pe membrii Executivului: „Împreună, înaintăm decisiv către implementarea Proiectului <România Educată>. (...) <România Educată> este un proiect cu legitimitate democratică, un proiect care se bazează pe cea mai amplă consultare naţională în domeniul educaţiei din perioada postdecembristă. (...) <România Educată> propune soluţii concrete, obiective, măsuri şi ţinte ambiţioase, dar realiste".

(Citez din gândirea premierului: wow!).

Chiar asta ne lipsea, fiindcă - vorba Preşedintelui – „Singurul tren către un viitor mai bun este educaţia" (desigur, nu s-a referit la trenurile noastre).

N-ar fi nici o problemă că proiectul nu există (astăzi a fost postată pe site-ul Preşedinţiei o însăilare de 137 de pagini, cu tot cu poze - poncifuri montate într-un rumeguş de vorbe, câteva idei expirate, toate levitând în căutarea unui Proiect de Ţară de care să se ancoreze). Important e că Guvernul şi l-a asumat, iar la ora asta a şi purces să-l implementeze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici