COMENTARIU Lelia Munteanu: Fenomene complexe

Dacă există Ziua Internaţională a Somnului (pe 16 martie), cu atât mai mult o Zi Internaţională Anticorupţie (9 decembrie). Iar dacă n-ar fi existat ar fi trebuit inventată, pentru a-i da Preşedintelui ocazia să ne transmită un mesaj.

909 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Fenomene complexe

COMENTARIU Lelia Munteanu:

Ghinionul meu e că îl citesc pe Klaus Magnus cu râvnă. 

La sfârşitul celui de-al doilea an al primului mandat ne informa:  „Corupţia e sărăcie, stagnare, dispreţ pentru cetăţeni, pentru lege. Cum am mai spus-o, da, corupţia ucide. De aceea îmi doresc o Românie fără corupţie, de aceea am spus de fiecare dată că eu sprijin lupta anticorupţie, de aceea e foarte important ca în România lupta anticorupţie să continue în forţă".

Anul trecut devenise profund reflexiv: "Corupţia este un fenomen complex".

Astăzi mesajul e „toleranţă zero faţă de corupţie".

Nu ştiu ce înseamnă „toleranţă zero", dar sună bine în orice context.

În vară, Preşedintele vorbea despre „toleranţă zero" faţă de alt fenomen complex - plagiatul - şi despre corifeii acestuia, plagiatorii; în Cabinetul Ciucă nu sunt decât vreo doi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici