COMENTARIU Lelia Munteanu | Meserii nesimţite: liftier

Doamna Violeta de la Muncă a descoperit gaura neagră în puţul liftului.

1852 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu | Meserii nesimţite: liftier

Meserii nesimţite: liftier

Doamna Violeta a pornit reforma şi n-are partipriuri.

A început în forţă, cu o meserie liberală – liftier: deschizi uşa, o-mpingi, apeşi pe butonul care trebuie, mai schimbi o idee cu suitorii, o pildă cu coborâtorii.

Putea să înceapă cu funiculariştii sau cu fitterii sau cu ignifugatorii sau  cu lepuitorii. Doamna Violeta însă - chitită şi de neînduplecat, cum îi şade bine ministrului. A făcut o economie: îmbuibata de la lift ridica bani grei, căpătuită în cutia liftului de patruzeci de ani! A lansat un semnal pe verticală: jos liftierii. A dat exemplu personal că nu-ţi trebuie know-how ca să nimereşti singur etajul.  

În doar 118 zile şi câteva ore de când a fost înşurubată în funcţie, doamna Violeta a făcut multe: postări pe Facebook, vizite de lucru, şedinţe, analize, poze în arhive şi selfiuri cu uşa liftului.     

În iunie anul trecut, numind-o preşedinte interimar la PNL Bucureşti, Ludovic Întâiul declara profetic: „Este omul potrivit să producă o schimbare la faţă”. O fi produs-o şi în Strada Modrogan, dar de când a venit la Muncă mulţi s-au schimbat la faţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici