COMENTARIU Lelia Munteanu: Republica Jmecheria. Studiu exhaustiv

Special din partea mea, la toţi cu stele pe umăr şi valoare fără număr.

3456 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Republica Jmecheria. Studiu exhaustiv

COMENTARIU Lelia Munteanu: Republica Jmecheria. Studiu exhaustiv

Dădeau ăia prăduială, da' şi ăştia au talent maxim, pe barosăneală, să moară pensionarii de ciudă: plimbă mingea cu helicopteru.
 
Pentru cel mai Guvern bengos, de la Dragnea, lavărboiu care-a scos-o la produs pe Vasilica Samuraia. De la întristare: „Io pe mulţi i-am jmecherit/ Şi-acuma s-au haladit/ I-am învăţat meserie/ Şi acum se dau la mine".
 
Special din partea mea, la toţi cu stele pe umăr şi valoare fără număr: „Fraţii care se iubeşte/ Dujmanii îi ocoleşte/ Că aşa e când ai frate/ Se dă lumea la o parte". Măi, Doamne!
 
Să trăieşte Florin Fantastic, şefu la bani! Din partea la toţi puriii, hitu coronaverii: „Buzunaru meu vorbeşte/ Orice limbă îşi doreşte".
 
Şi de la Băse, europarlamentar mondial, pentru toţi bombardierii. I-auzi ce spune: „Toată viaţa m-am ferit/ De fraieru şmecherit/ Că e pervers şi e rău/ S-a jmecherit pe traseu/ Poate l-am jmecherit eu/ Am noroc că-mi merge capu/ Cu dujmanii mă joc teatru...".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici