COMENTARIU Lelia Munteanu: Tzancă Uraganu şi Sică Mandolină

8900 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Tzancă Uraganu şi Sică Mandolină

COMENTARIU Lelia Munteanu: Tzancă Uraganu şi Sică Mandolină

Coincidenţă fericită: atât Tzancă Uraganu cât şi Sică Mandolină (foto când şi-o trage geacă cu euroi) ne-au dat o veste bună. Tzancă chiar mai bună: „Gata, s-a dus pandemia!”. Sică, precaut, a zis doar că a tăiat coada covidului şi a oprit infectările.  
 
Tzancă Uraganu (fratele lu’ Miraj Tzunami), autorul celebrului hit „Plâng şi trag dintr-o ţigară”, a spus-o într-un show fără distanţare la Iaţi. Sică a dat-o mai cu mască, într-un showuleţ electoral la Bucureşti.
 
Tzancă Uraganu e pe barosăneală, Sică Mandolină - pe sistem. Amândoi pe talent - nambăr uan, caractere permanente.
 
Pe bune: ce vină are Tzancă, dacă la chefurile lui e omor de lume şi la Sică doar vreo câţiva trişti care se amendează singuri?
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici