COMENTARIU Sorin Avram: Bătrânul Ţiriac şi marea. Marea de bădărani

Eduard Novak este un sportiv multilateral dezvoltat mai ceva ca societatea socialistă multilateral dezvoltată construită de regimul Ceauşescu. Domnul Novak nu se pricepe doar la ciclism, ci a sărit cap în apele tulburi ale politicii pentru a demonstra că ştie să înoate. Şi pentru că ajuns la mal într-un timp record, iar UDMR, formaţiune al cărei membru este, a ajuns la guvernare, Eduard Novak a primit trofeul de ministru al Tineretului şi Sportului.

10588 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Bătrânul Ţiriac şi marea. Marea de bădărani

COMENTARIU Sorin Avram: Bătrânul Ţiriac şi marea. Marea de bădărani

După ce Ion Ţiriac a afirmat că MTS poate tăia finanţarea tenisului pentru că aceasta oricum nu există, ministrul a reacţionat spunând că ”mama m-a învăţat un singur lucru: trebuie să respecţi bătrânii, trebuie să respecţi oameni în vârstă, aşa că eu pe această temă nu pot să comentez mai mult”.

De Ion Ţiriac poţi să-i întrebi Boris Becker şi pe tenismenii de top care an de an participă la la turneul de la Madrid, dar şi pe oameni de afaceri importanţi de pe planeta asta. În schimb, dacă întrebi de Eduard Novak, despre acesta îţi pot da relaţii numai câţiva ciclişti, însă nu dintre cei care participă la Turul Franţei, şi liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Până în prezent, reprezentanţii UDMR au arătat că sunt făcuţi din alt aluat şi că sunt mai eleganţi decât politicienii cu cărţi de identitate în care scrie Popescu, Ionescu ori Georgescu. Însă, a venit domnul Novak şi a demonstrat cu vârf şi îndesat că nimeni nu are exclusivitate pe bădărănie, aceasta fiind distribuită peste tot în clasa politică românească, o clasă căreia trebuie să i se scadă nota la purtare.

Dacă s-ar fi străduit un pic, Eduard Novak ar fi găsit un mod mai elegant de a riposta la declaraţiile lui Ion Ţiriac. Însă, probabil că domnul Novak a vrut să se facă remarcat în faţa Serenei Williams, care, cândva, rugată să reacţioneze la o serie de declaraţii cam nelalocul lor făcute de Ion Ţiriac la adresa sa a spus: ”Comentariile de la tipul acela? De la acel om bătrân, bătrân? Da, nu ştiu. Încă e...”. Păcat că marea tenismenă a plecat încă din primul meci de la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon, pentru că altfel, cine ştie, poate că l-ar fi invitat pe domnul Novak la un meci de-al său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici