COMENTARIU Sorin Avram. Premierul Cîţu are o idee fantastică. Urmează o nouă veste fantastică

26649 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram. Premierul Cîţu are o idee fantastică. Urmează o nouă veste fantastică
Este anul 2025, cel de-al patrulea an de guvernare al Cabinetului Cîţu, din cei opt ani promişi de aducătorul veştilor fantastice pentru români. 
 
Este 24 aprilie 2025, zi în care premierul Cîţu se pregăteşte dis de dimineaţă pentru a le comunica românilor o nouă veste fantastică: descoperirea unui vaccin eficient în lupta cu cel mai nou coronavirus, SARS-CoV 3, şi a noilor tulpini Epsilon şi W. 
 
Aşa cum s-a angajat la întâlnirea cu Florin Cîţu din data de 21 februarie 2025, grupul de cercetători de la Institutul Cantacuzino s-a ţinut de cuvânt, iar pe 23 aprilie, la ora 12 şi 15 minute, a adus pe lume vaccinul. Un vaccin de culoare roz în fiole de 15 mililitri, care se administrează într-o singură doză, are termen de valabilitate nelimitat, poate fi păstrat la orice temperatură, poate fi administrat tuturor cetăţenilor indiferent de vârstă, sex, religie şi culoare a pielii, şi care are o eficacitate de 100% şi asigură imunitatea organismului pentru fix 365 de zile. 
 
Deci, se poate. Totul a plecat de la ideea fantastică a lui Florin Cîţu, care în data de 22 iulie 2021 a hotărât să nu mai dea bani cercetării de dragul cercetării, ci numai acolo unde sigur vor exista rezultate. În cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România, premierul Cîţu a avut un discurs fantastic în care a spus: ”Cei care doresc să facă cercetare trebuie să fie competiţie între ei pentru resurse, dacă aceste resurse vin de la stat sau din sectorul privat. Doar cei care dau rezultate vor putea să meargă mai departe. A finanţa doar de dragul finanţării de la buget nu cred că este o soluţie. (...) Nu sunt adeptul introducerii banului public oriunde doar pentru că i se spune unui domeniu cercetare şi trebuie să investim în cercetare fără să avem rezultate”. 
 
Încurajat de succesul cercetătorilor de la Institutul Cantacuzino, premierul Florin Cîţu le-a promis acestora fonduri şi pentru descoperirea unui medicament pentru vindecarea cancerului de prostată. Domnul Cîţu va semna cu bucurie documentele de finanţare a cercetărilor pentru că ştie că pe data de 29 octombrie 2025, la ora 14:30, le va putea da o nouă veste fantastică românilor: descoperirea unei pastile de culoare roz care va vindeca cancerul de prostată după numai 5 minute de la înghiţirea acesteia. #româniitrebuiesăştiecăauunpremierfantastic. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici