COMENTARIU Sorin Avram: Vasile Dîncu, ministrul Apărării intereselor CFR-ului din Cluj

Respectabilul jurnalist Ovidiu Ioaniţoaia vorbeşte despre ”un refuz deghizat” atunci când scrie despre explicaţiile ministrului PSD al Apărării, Vasile Dîncu, referitoare la faptul că FCSB va juca pe Ghencea într-o zi de sărbătoare. Cel mai probabil de Sf. Aşteaptă.

3554 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Vasile Dîncu, ministrul Apărării intereselor CFR-ului din Cluj

COMENTARIU Sorin Avram: Vasile Dîncu, ministrul Apărării intereselor CFR-ului din Cluj

Domnul Ioaniţoaia remarcă faptul că ministrul clujean al Apărării ar fi argumentat că FCSB nu este dorită în Ghencea de suporterii CSA Steaua, dar şi că aceşti suporteri sunt extrem de civilizaţi şi nu s-ar manifesta violent dacă Tănase şi compania ar călca pe gazonul stadionului construit cu 100 de milioane de euro din bani publici. Ovidiu Ioaniţoaia mai spune şi că dacă la Craiova s-a putut ca cele două echipe rivale din localitate să joace pe aceeaşi arenă, de ce nu s-ar putea şi la Bucureşti. Asta în condiţiile în care oltenii sunt mult mai iuţi la mânie decât cei din Capitală.

Ovidiu Ioaniţoaia l-a citat pe domnul nea Gigi Becali, care a spus: ”Eu îl admiram pe Dîncu, dar am văzut că vorbeşte şi el perversităţi”. Elegant ca de obicei, respectabilul jurnalist l-a criticat pe domnul nea Gigi pentru exprimare, dar în acelaşi timp i-a dat dreptate acestuia atunci când spune că are pretenţia ca echipa sa să joace pe Ghencea.

Patronul FCSB este cunoscut pentru ieşirile sale în decor, acolo unde stă sprijinit în bâtă şi discută cu mioarele despre fotbal şi despre viaţă, pur şi simplu, însă de astă dată acesta a avut un limbaj cât se poate de decent. Mult mai decent decât al membrilor galeriei FCSB, dacă ar fi să le dăm cuvântul în această problemă.

FCSB este o echipă care are milioane de suporteri în toată România, mult mai mulţi decât clubul Armatei. Dovadă stau audienţele tv la meciurile FCSB, dar şi numărul ridicat de spectatori de pe arenele unde evoluează echipa patronată de domnul nea Gigi. FCSB se bate la titlu, un titlu care dacă este câştigat înseamnă câteva milioane de euro în plus. Bătălia se dă cu CFR Cluj, iar Vasile Dîncu este din Cluj. În aceste condiţii, limbajul lui Gigi Becali poate fi considerat cât se poate decent.

În schimb, atitudinea domnul Dîncu poate fi considerată a fi una indecentă. O dată pentru că Vasile Dîncu este din Cluj şi a doua oară pentru că acesta se comportă ca şi cum arena din Ghencea ar fi fost construită cu banii domniei sale şi ai ministerului pe care îl conduce. Noua arenă din Ghencea a fost ridicată cu bani publici, aşa cum spuneam, iar cei mai mari cotizanţi au fost suporterii FCSB din toată ţara, care sunt mult mai mulţi decât suporterii CSA Steaua şi decât locuitorii Clujului la un loc.

Atitudinea afişată de Vasile Dîncu îl transformă pe acesta din ministrul Apărării Naţionale, care ar trebui să fie, în ministrul Apărării intereselor CFR-ului din Cluj, iar nu pentru asta este plătit din bani publici. Aceeaşi bani cu care s-a consturuit arena din Ghencea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici