COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Zâmbet de femeie...

657 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Zâmbet de femeie...

COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Zâmbet de femeie...

Să-ţi zâmbească o Femeie, poate fi un vis. Sau un coşmar.

Să iubeşti o Femeie e o stare.

Să urăşti o Femeie e, în general, ultima ta greşeală.

Să scrii despre Femeie e o provocare.

Uite, îmi asum şi am să scriu despre Femeie.

Femeia este atât de complexă prin personalitatea sa generică, încât contradictorialitatea şi-ar putea găsi o altă definiţie în persoana ei.

Cu femeia, zic unii, trecerea de la agonie la extaz şi invers, e sigură.

Pentru cei mai slabi de înger, poate fi chiar fatal.

Sunt sigur că fatalitatea asta, la dragoste mă refer că despre ea e vorba, ne loveşte pe toţi, indiferent cât de pregătiţi de impact credem că am fi.

Oricum, iubirea pentru Femeie vine fără preaviz şi ne lasă cu ochii-n soare, deşi, ce să vezi, pentru ceilalţi e totuşi, noapte.

Nimic nu mai e greu, totul e posibil, viaţa e perfectă, viitorul e ofertant, trecutul nu există, optimismul te înalţă, eşti generos, forţos, te simţi frumos, pluteşti, visezi, aiurezi.

Şi toate astea, datorită ei, Femeia.

M-a inspirat primăvara şi am scris câte ceva romantic, zic eu, cu ocazia Sfântului Valentin, de Dragobete, bineînţeles, ca şi de Mărţişor.

Colegele de pe-aici, din redacţie, au chicotit mai mult sau mai puţin pe la colţuri, până când mi-au spus-o direct, prietene, nu prea te-ajută nici faţa.

Uite că n-am dezarmat.

De dragul zâmbetului lor...

... şi încă al uneia !

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici